خانه / همه مطالب / آشپزی / دسر ها / طرز تهیه پاناکوتا قهوه

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

 

آشپزی، پرمگ: پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز

  • قهوه فوری: ۲ ق چ
  • آب جوش: ۴ ق س
  • پودر ژلاتین: ۲ ق چ
  • خامه: ۶۰۰ میلی لیتر
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • پودر قند: ۵۵ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس شکلات

  • شکلات سیاه: ۵۵ گرم
  • خامه: ۱۵۰ میلی لیتر
 طرز تهیه پاناکوتا قهوه
روش تهیه:
۱. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۲. سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.
۳. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.
۴. سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب
۵. عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۶. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.
۷. قالب ها را حدود ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.
۸. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.
۹. بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۱۰. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.
۱۱. سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.




همچنین ببینید

طرز تهیه دسر فلن انبه

طرز تهیه دسر فلن انبه   آشپزی، پرمگ: فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه …

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک  
به من اطلاع بده
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی