خانه / همه مطالب / آشپزی / دسر ها / دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنجReviewed by مجله فارسی پرمگ on Jul 19Rating: 4.0دسر شکلاتی با طعم بهارنارنجدسر شکلاتی با طعم بهارنارنج - سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : دسری پر مایه در ظروفی کوچک، با طعم بهار نارنج برای ابراز لطف بی حد و اندازه به شما برایتان آموزش داده ایم. امیدواریم درست کنید و لذت ببرید

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : دسری پر مایه در ظروفی کوچک، با طعم بهار نارنج برای ابراز لطف بی حد و اندازه به شما برایتان آموزش داده ایم. امیدواریم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه:

  • شکلات خالص : 225 گرم
  • تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد
  • شکر دانه ریز : 75 گرم
  • خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
  • عرق بهار نارنج : مقداری

مواد لازم جهت تزیین:

  • خامه فرم گرفته : مقدار کمی
  • شکلات با اشکال گوناگون: مقداری

طرز تهیه:

1. شکلات را آب نمایید و بگذارید کمی خنک شود.

2. زرده های تخم مرغ را با شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید و بزیند تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . این کار با همزن برقی به مدت 5 دقیقه طول خواهد کشید و با همزن دستی کمی بیشتر وقت خواهد برد .

3. شکلات را به تدریج اضافه نمایید و خوب هم بزنید . سپس عرق بهارنارنج و خامه پرچرب را بیافزایید و هم بزنید .

4. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای کاملا تمیز بریزید و آنقدر با همزن بزیند تا سفت شود . سپس سفیده ها را در دو مرحله به مخلوط شکلات اضافه نمایید و هم بزنید . مخلوط آماده شده را در شش کاسه دسر خوری یا شش ظرف یک نفره مخصوص سرو به نسبت مساوی تقسیم نمایید و بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک شود .

5. قبل ازسرو , آن را با کمی خامه فرم گرفته و شکلات های کوچک در اشکال مختلف تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز :

از تمیز و چرب نبودن کاسه ای که سفیده های تخم مرغ را در آن می زنید, مطمئن شوید. وجود کمترین ذره روغن, نمی گذارد هوا میان مواد قرار گیرد و در نتیجه خوب پف نماید. هر شی خارجی در این مخلوط, حباب های هوا را می شکند و مانع از پخت خوب و پف نمودن کیک می شود.

همچنین ببینید

ژله آماده به شکل نیمرو

طرز تهیه ژله ی نیمرو,تخم مرغ

طرز تهیه ژله ی نیمرو,تخم مرغReviewed by مجله فارسی پرمگ on Apr 26Rating: طرز تهیه …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz