خانه / همه مطالب / آشپزی / دسر ها / دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

دسر شکلاتی با طعم بهارنارنج

سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : دسری پر مایه در ظروفی کوچک، با طعم بهار نارنج برای ابراز لطف بی حد و اندازه به شما برایتان آموزش داده ایم. امیدواریم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه:

  • شکلات خالص : ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : ۴ عدد
  • شکر دانه ریز : ۷۵ گرم
  • خامه پرچرب : ۴ قاشق غذاخوری
  • عرق بهار نارنج : مقداری

مواد لازم جهت تزیین:

  • خامه فرم گرفته : مقدار کمی
  • شکلات با اشکال گوناگون: مقداری

طرز تهیه:

۱. شکلات را آب نمایید و بگذارید کمی خنک شود.

۲. زرده های تخم مرغ را با شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید و بزیند تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . این کار با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه طول خواهد کشید و با همزن دستی کمی بیشتر وقت خواهد برد .

۳. شکلات را به تدریج اضافه نمایید و خوب هم بزنید . سپس عرق بهارنارنج و خامه پرچرب را بیافزایید و هم بزنید .

۴. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای کاملا تمیز بریزید و آنقدر با همزن بزیند تا سفت شود . سپس سفیده ها را در دو مرحله به مخلوط شکلات اضافه نمایید و هم بزنید . مخلوط آماده شده را در شش کاسه دسر خوری یا شش ظرف یک نفره مخصوص سرو به نسبت مساوی تقسیم نمایید و بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک شود .

۵. قبل ازسرو , آن را با کمی خامه فرم گرفته و شکلات های کوچک در اشکال مختلف تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز :

از تمیز و چرب نبودن کاسه ای که سفیده های تخم مرغ را در آن می زنید, مطمئن شوید. وجود کمترین ذره روغن, نمی گذارد هوا میان مواد قرار گیرد و در نتیجه خوب پف نماید. هر شی خارجی در این مخلوط, حباب های هوا را می شکند و مانع از پخت خوب و پف نمودن کیک می شود.

همچنین ببینید

ژله آماده به شکل نیمرو

طرز تهیه ژله ی نیمرو,تخم مرغ

طرز تهیه ژله ی نیمرو,تخم مرغ بله درست می بینید این یک ژله است اما …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz
کانال مجله پرمگ در تلگرام