خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

 

آشپزی، پرمگ : سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.

 

 

 سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

روش تهيه:

۱- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم ۱۰ دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را ۲۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

۲- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

۲ – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

۳ –  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

۴ – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.





همچنین ببینید

طرز تهیه بادمجان گوده غذای گیلانی

طرز تهیه بادمجان گوده غذای گیلانی    یکی از غذا‌های محلی استان گیلان بادمجان گوده …

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک  
به من اطلاع بده
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A