خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

 

آشپزی، پرمگ : سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.

 

 

 سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

روش تهيه:

۱- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم ۱۰ دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را ۲۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

۲- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

۲ – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

۳ –  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

۴ – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.





همچنین ببینید

طرز پخت خورش گوشت بره و سبزیجات در فر

طرز پخت خورش گوشت بره و سبزیجات در فر   آشپزی، پرمگ : خورش گوشت …

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک  
به من اطلاع بده
CLOSE
CLOSE
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A