خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / طرز تهیه مسما انار و بادنجان

طرز تهیه مسما انار و بادنجان

طرز تهیه مسما انار و بادنجان

 

آشپزی، پرمگ – سارا خسرویان: مسما انار بادنجان، یک غذای بی نهایت لذیذ است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما میل کنید.

مواد مورد نیاز:

 

  • گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • بادنجان: ۶ عدد
  • انار (دانه شده): ۱ پیمانه
  • غوره: یک دوم پیمانه
  • گردو (خردشده): به میزان لازم
  • زردآلو (خشک شده): ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
مسما انار و بادنجان

روش پخت:

۱. مقداری روغن داخل قابلمه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.

۲. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.

مطلب مشابه :   آموزش تصویری تهیه تخم مرغ شیطانی

۳. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با مقداری آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.

۴. بادنجان را پوست کنده، سپس به صورت درسته تمام قسمت های آن را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.

۵. زردآلو را داخل ۱ پیمانه آب ولرم به مدت ۶۰ دقیقه خیس کرده، بعد درون دستگاه غذاساز پوره کنید.

۶. انار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگی را به گوش پخته شده، بیفزایید و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا خورش جا بیفتد.

۷. بادنجان سرخ شده را به خورش بیفزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بادنجان پخته و خورش کاملا جابیفتد.





همچنین ببینید

طرز تهیه چند غذای فصل بهار

طرز تهیه چند غذای فصل بهار   هفته نامه همشهری شش و هفت – لاله …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی