خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / طرز تهیه ماهی کبابی
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابیReviewed by مجله فارسی پرمگ on Feb 17Rating:

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی

مواد مورد نیاز ماهی کبابی

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پختن : ۱۵ دقیقه

درجه دشواری : آسان

مناسب برای : ۶ نفر

وعده غذایی : اصلی، شام و ناهار

نان تست : ۱۰۰ گرم

ماهی : ۶۰۰ گرم

لیمو : ۱ عدد

روغن زیتون : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی کبابی:

۱- می توانید از برش های نان باگت هم استفاده کنید. نان را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید.
۲- می توانید از فیله ی هر نوع ماهی با بافت منسجم استفاده کنید. فیله را به قطعات حدود ۲ سانتی متری برش دهید.
۳- لیمو را به ۶ قاچ برش دهید.
۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده، استفاده نمایید.
۵- به ۶ عدد سیخ چوبی نیاز دارید. آن ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت نسوزند.

 

طرز تهیه ماهی کبابی

مکعب های نان را به همراه مقدار کمی آب جوش در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید.
بر روی فیله ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و بر روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.
قطعات ماهی و نان را به میزان مساوی در سیخ بزنید. آن ها را خیلی به هم نزدیک نکنید تا به خوبی بپزند. یک قاچ لیمو در سر هر سیخ بزنید.
ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت نسبتاً زیاد گرم کنید و سیخ ها را برای 10 تا 15 دقیقه تا مغز پخت شوند، در آن گریل کنید. هر 2 دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا از همه طرف پخته و طلایی شوند.
یا می توانید آن ها را از بالا گریل کنید. گریل را از قبل با درجه حرارت بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و سیخ ها را در آن بگذارید. و برای 10 تا 12 دقیقه تا مغز پخت و طلایی شوند، گریل کنید(سیخ ها را در میانه پخت بچرخانید).
می توانید ماهی کبابی را با سالاد سبزیجات تازه، برنج و یا نان هایی مانند لواش و پیتا ، سرو کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگتReviewed by مجله فارسی پرمگ on Dec 19Rating: طرز …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz