خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی

مواد مورد نیاز ماهی کبابی

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پختن : ۱۵ دقیقه

درجه دشواری : آسان

مناسب برای : ۶ نفر

وعده غذایی : اصلی، شام و ناهار

نان تست : ۱۰۰ گرم

ماهی : ۶۰۰ گرم

لیمو : ۱ عدد

روغن زیتون : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی کبابی:

۱- می توانید از برش های نان باگت هم استفاده کنید. نان را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید.
۲- می توانید از فیله ی هر نوع ماهی با بافت منسجم استفاده کنید. فیله را به قطعات حدود ۲ سانتی متری برش دهید.
۳- لیمو را به ۶ قاچ برش دهید.
۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده، استفاده نمایید.
۵- به ۶ عدد سیخ چوبی نیاز دارید. آن ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت نسوزند.

 

طرز تهیه ماهی کبابی

مکعب های نان را به همراه مقدار کمی آب جوش در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید.
بر روی فیله ها نمک و فلفل سیاه بپاشید و بر روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.
قطعات ماهی و نان را به میزان مساوی در سیخ بزنید. آن ها را خیلی به هم نزدیک نکنید تا به خوبی بپزند. یک قاچ لیمو در سر هر سیخ بزنید.
ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت نسبتاً زیاد گرم کنید و سیخ ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا مغز پخت شوند، در آن گریل کنید. هر ۲ دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا از همه طرف پخته و طلایی شوند.
یا می توانید آن ها را از بالا گریل کنید. گریل را از قبل با درجه حرارت بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و سیخ ها را در آن بگذارید. و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا مغز پخت و طلایی شوند، گریل کنید(سیخ ها را در میانه پخت بچرخانید).
می توانید ماهی کبابی را با سالاد سبزیجات تازه، برنج و یا نان هایی مانند لواش و پیتا ، سرو کنید.

همچنین بخوانید :   10 چیدمان زیبا برای سفره افطار

به این مطلب امتیاز بدهید
رای منفیرای مثبت

رای دهندگان: 0 نفر , کل امتیاز :0


Loading...





همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزا بدون فر

طرز تهیه پیتزا بدون فر

طرز تهیه پیتزا بدون فر   آشپزی  ، پرمگ : پیتزا پختن در خانه لطفی …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz
error: محتوا محافظت شده می باشد