خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / طرز تهیه غذای مک اند چیز
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

طرز تهیه غذای مک اند چیز

طرز تهیه غذای مک اند چیزReviewed by مجله فارسی پرمگ on Dec 27Rating:

طرز تهیه غذای مک اند چیز

طرز تهیه غذای مک اند چیز

 مک اند چیز

زمان آماده سازی

  • ۲۰ دقیقه

زمان پختن

  • ۳۰ دقیقه

درجه دشواری

  • نیمه سخت

مناسب برای

  • ۶ نفر

وعده غذایی

  • اصلی، شام و ناهار

 

مواد مورد نیاز برای تهیه مک اند چیز

کره

  • 3 قاشق غذاخوری

پیاز

  • ۱/۴ پیمانه

آرد

  • ۱/۳ پیمانه

نمک

  • ۱/۲ قاشق چای خوری

شیر پرچرب

  • ۴ پیمانه

پاستا

  • ۳۵۰ گرم

پنیر چدار

  • ۴ پیمانه

سس خردل

  • ۱ قاشق چای خوری

سس ورچستر شایر

  • ۱ قاشق چای خوری

فلفل قرمز

  • به میزان لازم

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی مک اند چیز

۱- برای این دستور،  پیاز را درشت خرد کنید.

۲- در این دستور،  از پاستای صدفی کوچک یا لوله ای (آرنجی) استفاده کنید.

۳- برای این دستور، پنیر چدار را درشت رنده کنید.

۴- در تهیه این دستور، از سس ورچسترشایر ( یا ورسسترشایر Worcestershire) استفاده می شود. دستور تهیه ی آن را از اینجا ببینید.

سس این غذا در ابتدا رقیق به نظر می آید، ولی وقتی با پاستا  مخلوط شود ،غلیظ می شود.

برای دوباره داغ کردن این غذا، مقداری شیر پرچرب به آن اضافه کنید تا دوباره حالت خامه ای بگیرد.

 

طرز تهیه

در قابلمه ای متوسط کره را با دمای متوسط آب کنید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و برای حدود 4 دقیقه تا نرم شود ،بپزید. به آن، آرد و نمک اضافه کنید و برای حدود 5 دقیقه، بپزید( مداوم هم بزنید تا به رنگ طلایی کم رنگ درآیند و بوی آجیل مانند بدهد و یا بافتی همانند جوی پخته شده بگیرد).

 

درحالیکه مواد را هم می زنید 2 پیمانه از شیر را به مواد اضافه کنید، 2 پیمانه دیگر از شیر و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و تا یک دست شوند، هم بزنید. مواد را برای 6 تا 7 دقیقه تا شروع به قل زدن کند (درحالیکه مدام هم می زنید)، بپزید. دما را کم کنید و برای حدود 10 دقیقه دیگر تا سس غلیظ شود بپزید (مدام هم بزنید) تا زمانیکه وقتی بین دو انگشت تست می کنید، گلوله گلوله نباشد.

 

در این زمان ، در یک قابلمه بزرگ از آب نمک به جوش آمده، پاستا ها را بپزید (به میزانی که نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید ) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه خنک شود. سریعا پنیر، سس خردل و سس ورچسترشایر را با آن ترکیب کنید. سس پنیر را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا روی پاستاها را بپوشاند.

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگتReviewed by مجله فارسی پرمگ on Dec 19Rating: طرز …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz