خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / میگوی فوری با خیار
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

میگوی فوری با خیار

میگوی فوری با خیارReviewed by مجله فارسی پرمگ on Apr 22Rating:

سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند.

مواد لازم  :

  •  خیار : نصف
  •  روغن آفتاب گردان : 2 قاشق غذاخوری
  •  پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات 4 سانتی متری خرد شده : 6 عدد
  •  ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : 1 عدد
  •  سیر خرد شده : 1 حبه
  •  فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : 1 قاشق چای خوری
  •  قارچ صدفی : 125 گرم
  • ریشه زنجبیل خرد شده : 1 قاشق چای خوری
  • میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : 350 گرم
  •  آرد ذرت : 2 قاشق چای خوری
  •  آب : 2 قاشق غذاخوری
  • 1سویا سس غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
  •  سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
  •  برنج پخته جهت سرو : مقداری

میگوی فوری با خیار
طرز تهیه :

1. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود 5 میلی متر در 4 سانتی متر ببرید .

2. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .

3. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

4. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

5. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .

6. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .

توصیه سر آشپز:

قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .

همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگتReviewed by مجله فارسی پرمگ on Dec 19Rating: طرز …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz