خانه / همه مطالب / آشپزی / غذا اصلی / میگوی فوری با خیار

میگوی فوری با خیار

سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند.

مواد لازم  :

  •  خیار : نصف
  •  روغن آفتاب گردان : ۲ قاشق غذاخوری
  •  پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات ۴ سانتی متری خرد شده : ۶ عدد
  •  ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : ۱ عدد
  •  سیر خرد شده : ۱ حبه
  •  فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  قارچ صدفی : ۱۲۵ گرم
  • ریشه زنجبیل خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  • میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : ۳۵۰ گرم
  •  آرد ذرت : ۲ قاشق چای خوری
  •  آب : ۲ قاشق غذاخوری
  • ۱سویا سس غلیظ : ۱ قاشق غذاخوری
  •  سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
  •  برنج پخته جهت سرو : مقداری

میگوی فوری با خیار
طرز تهیه :

۱. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود ۵ میلی متر در ۴ سانتی متر ببرید .

۲. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .

۳. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .

۴. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

۵. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .

۶. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .

توصیه سر آشپز:

قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .


به این مطلب امتیاز بدهید
رای منفیرای مثبت

رای دهندگان: 0 نفر , کل امتیاز :0


Loading...





همچنین ببینید

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت

طرز تهیه کوفته قلقلی با نان باگت اطلاعات کوفته قلقلی با نان زمان آماده سازی …

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz
کانال مجله پرمگ در تلگرام