خانه / همه مطالب / آشپزی / شیرینی / طرز تهیه پاستیل رولی خانگی

طرز تهیه پاستیل رولی خانگی

طرز تهیه پاستیل رولی خانگی

 

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پاستیل از جمله خوراکی‌های محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم

پودر ژله ۱ بسته

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

گلوکز ۱ قاشق غذا خوری

آب سرد ۲/۳ پیمانه

بستنی ۱-۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه پاستیل رولی خانگی 

    طرز تهیه پاستیل رولی خانگی
طرز تهیه

۱. ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو بریزید و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه کنید و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف و یکدست بشه .

۲. و بعد بهش گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد از روی حرارت بردارین و بهش یک یا ۲ق بستنی سرد اضافه کنید .

۳. و اجازه بدین تا بستنی داخل مواد حل بشه و زیاد هم نزنید چون اگر زیاد هم بزنید اون لایه سفید روی ژله ایجاد نمیشه .

۴. و بعد داخل یک ظرف رو نایلون بندازید و کمی چربش کنید و مواد رو داخلش بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشه ) و بعد بذارین داخل یخچال تا سفت بشه و بعد وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید .

نکته: اگر پاستیل هارو یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدین مینونید راحت روی هم بذاریدشون و اصلا بهم نمیچسبن و نیازی به پودر قند و … نیست.





همچنین ببینید

بیسکویت بادام، مخصوص عصرانه‌های بهاری

بیسکویت بادام، مخصوص عصرانه‌های بهاری   آشپزی ، پرمگ – سارا خسرویان: این بیسکویت داخل …

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک  
به من اطلاع بده
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی