خانه / همه مطالب / آشپزی / رژیمی / شام رژیمی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفی
آموزش ساخت ربات ضد اسپم تلگرام

شام رژیمی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفی

شام رژیمی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفیReviewed by مجله فارسی پرمگ on Mar 29Rating:

شام رژیمی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفی

کلم بروکلی با تخم مرغ پفی، از گلچه های کلم بروکلی یا گل کلم با سس خردل و تزیین رویه زرده تخم مرغ , سفیده پفی و پنیر رنده شده تشکیل شده است. امیدواریم از این غذا لذت ببرید.

سرویس آشپزی مجله فارسی پرمگ : کلم بروکلی با تخم مرغ پفی، از گلچه های کلم بروکلی یا گل کلم با سس خردل و تزیین رویه زرده تخم مرغ , سفیده پفی و پنیر رنده شده تشکیل شده است.

شام رژیمی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفی

مدت زمــان طـــــــبخ: 25 دقیقه

مناسب برای تعداد: 4 نفر

جدول ارزش غـذایی

کالری برای یک نفر : 183 کالری

چربی برای یک نفر : 13.20 گرم

پروتئین برای یک نفر : 10.70 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم

مواد لازم جهت تهیه کلم بروکلی با تخم مرغ پفی :

1. گلچه های کلم بروکلی یا گل کلم : 175 گرم

2. کره : 15 گرم

3. آرد : 2 قاشق غذاخوری

4. شیر : 150 میلی لیتر

5. آب لیمو : مقداری

6. پنیر چدار رنده شده : 90 گرم

7. تخم مرغ بزرگ زرده و سفیده جدا شده : 4 عدد

8. نمک : به میزان لازم

9. فلفل : به میزان لازم

10. فلفل قرمز پاپریکا جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه کلم بروکلی با تخم مرغ پفی :

1. کلم بروکلی یا گل کلم را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آمده , به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد تا ترد و نرم شوند .

2. در همین فاصله , کره یا مارگارین را در یک قابلمه کوچک آب نمایید . آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه هم بزنید . شیر را به آرامی اضافه نمایید و آن را به جوش بیاورید . مدام هم بزنید تا غلیظ شود نمک و فلفل را اضافه نمایید . خردل و آب لیمو را هم افزوده , هم بزنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه آهسته بجوشانید .

3. سس را از روی حرارت برداشته و دو سوم از پنیر رنده شده را اضافه نمایید و هم بزنید , تا آب شود .

4. کلم بروکلی یا گل کلم را آبکش نمایید و آن ها را در ظرفی نسوز مخصوص فر قرار دهید . سس پنیر را روی سبزیجات بریزید .

5. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفت شود و کمی به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سفیده تخم مرغ را در مرکز گل کلم ها یا بروکلی ها بریزید .

6. زرده تخم مرغ را وسط سفیده فرم گرفته قرار دهید و بقیه پنیر را روی آن بپاشید . غذا را درون فری که از قبل گرم شده به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سفیده تخم مرغ کمی طلایی شده و پنیر آب شود . با فلفل قرمز پاپریکا آن را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
wpDiscuz