استقبال شبکه ایران اینترنشنال و بی بی سی از پیشنهاد خاتمی
به گزارش پرمگ و به نقل از فارس، «محمد خاتمی» در فتنه ۸۸ از آتش بیاران معرکه بود و در شرایطی که در جلسات خصوصی تاکید داشت که به هیچ عنوان تقلبی صورت نگرفته، اما به دلیل آلودگی به نفاق و عدم شجاعت حاضر نشد به صورت عمومی این اظهارنظر خود را بیان کند.
در هفته های اخیر نیز وی ۲ بار موضعگیری کرده است، یکبار پس از حادثه تروریستی شاهچراغ بر نفی خشونت توسط طرفین تاکید کرد! و بار دیگر دیروز در دیدار جمعی از افراد درباره آشوب های اخیر موضع گیری کرده است.
وی در بخشی از اظهارات خود گفته است:«ریشه حوادث تلخ را باید در درون جستجو کرد و آن را ناشی از سازوکار و شیوه پر اشتباه و نادرست حکمرانی دانست.» این در حالی است که در مقاطع و رویدادهای مختلف و از جمله در آشوب های اخیر نقش دشمن و دنباله های داخلی آن غیرقابل انکار است.
خاتمی در بخش دیگری از اظهارات خود گفته است که «اعتراض رنگ و بوی قومی و مذهبی نگرفت و صدای تجزیه طلبی که مورد خواست دشمنان است شنیده نشد». برخلاف این ادعا، طیف تندرو اصلاح طلب هماهنگ با پروژه دشمن با تمرکز بر استان هایی از جمله کردستان، سیستان و بلوچستان و اردبیل سعی داشتند تا با دست گذاشتن بر گسل های قومیتی، بر آتش آشوب و اغتشاش بدمند.
اما خاتمی در بخش دیگری از اظهارات خود گفته است:«براندازی نه ممکن است نه مطلوب؛ ولی ادامه وضع کنونی هر لحظه زمینههای فروپاشی اجتماعی را پهنتر و بیشتر میکند. در یک کلام: کمهزینهترین و پرفایدهترین راهکار که نتیجه آن ثبات و پیشرفت و بازسازی اعتماد از دست رفته بخش مهمی از جامعه از حکومت است، خود اصلاحی نظام است، هم در ساختار، هم رویکرد و هم رفتار؛ امری که همواره از سوی خیرخواهان گفته و پیشنهاد شده است ولی ظاهرا حتی نیاز به شنیده شدن آن احساس نمیشود چه رسد به عمل کردن آن.»
این بخش از اظهارات خاتمی هم استقبال رسانههای معاند را در پی داشته و هم نقد آنان را. رسانه های معاند گلایه کرده اند که چرا خاتمی از براندازی ناامید شده و آن را صریح اعلام کرده است. در ادامه، رسانه های معاند از پیشنهاد خاتمی مبنی بر «خوداصلاحی ساختاری» در جمهوری اسلامی استقبال کرده و از اینکه خاتمی از فروپاشی اجتماعی سخن گفته، به وجد آمده اند.
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود. در ادامه واکنشها شاهد هستیم که برخی رسانههای جریان اصلاح طلب در داخل این رخداد بسیار مهم را سانسور میکنند.
سوالی که در ذهن شکل میگیرد این است که آیا برخی از فعالین و رسانههای اصلاح طلب از اینکه پایگاههای تروریستهای تجزیه طلب منهدم میشود، ناراحت هستند؟! مگر منافع مشترکی در این میان وجود دارد؟!
منبع: فارس